ACTIVITEITEN

Trezoria organiseert creatieve en expressieve workshops, dans-, theater- en vertelvoorstellingen,

tentoonstellingen, en bijbehorende educatieve programma's. Allemaal staan ze in het teken van

verbeelding, verwondering, bewustwording en persoonlijke groei. Iedereen is welkom:

kinderen, gezinnen, scholen, en wie maar wil wegdromen in een wonderlijke wereld!

Doosje 1

Droom weg bij verrassende en verhelderende dans-, theater- en vertelvoorstellingen. Laat je betoveren door de magie van het moment, in de natuur en in jezelf.

Lees meer

Boom

In de toekomst zullen er ten-toonstellingen te zien zijn van schilderijen, illustraties, beel-den, poppen, en nog veel meer wonderlijke dingen waarbij je heerlijk kunt wegdromen.

Lees meer

Toon je verbeelding tijdens een creatieve workshop of leer je gedachten en gevoe-lens te uiten op een manier die bij jou past. Alles kan. Alles mag. Alles is goed.

Lees meer

 

SCHOLEN
EN OPVANG

Voor scholen en de kinderopvang zijn er speciale arrangementen beschik-baar. Benieuwd naar de mogelijkhe-den? Neem contact op.

Toverschool_edited.jpg
 

AGENDA

reading-3355230_1920_edited.jpg

DE KRACHT VAN
VERBEELDING

Verbeelding is het toverwoord van Trezoria. Het verbindt, verrast en verwondert. Verbeelding heeft geen grenzen. Het heeft geen taal nodig om gedeeld en begrepen te worden. 

Verbeelding helpt je om problemen, of die nu groot of klein zijn, in een ander perspectief te zien. Het zorgt voor herkenning. Een voorstelling over een held - prins, ridder, heks, koningin, trol - die boos, bang of verdrietig is, laat je ervaren dat je niet alleen bent. Dat er anderen zijn die soms voelen wat jij voelt en dat dat oké is!

 

Jouw activiteit in Trezoria?

Ben je kunstenaar, danser of acteur en wil je jouw verhaal delen om anderen te

inspireren? Neem dan contact op.

Blijf op de hoogte

Gelukt!